Nad izviri 26, Miklavž na Dravskem polju, Slovenija
Tel: 041 526 850 / +386 40 817 716

Recepti

Solata s kraljevimi ostrigarji
Solata s kraljevimi ostrigarji

Kraljeve ostrigarje popražite na olju in pri zmernem ognju pražite 8 min. Dodajte narezano čebulo in začinite s soljo in poprom in pražite še 3 min. Ostrigarje dajte v skledo, da se malo ogladijo...

Preberi
Kraljevi ostrigarji s testeninami
Kraljevi ostrigarji s testeninami

Kraljeve ostrigarje očistite in po dolžini narežete na rezine. Segrejte olje in gobe na hitro popražite. Dodajte šalotko in česen in nato maslo. Zmanjšajte ogenj in še 10 min pražite. Na koncu...

Preberi
Polpeti iz ostrigarjev
Polpeti iz ostrigarjev

Sestavine za 4 osebe: - 400g ostrigarjev - narezanih - 4 žemlje - čebulo - JŽ svinjske masti - 1 jajce - 1 JŽ kisle smetane - 1 strok česna - peteršilj, sol, poper, majaron, origano - drobtine ...

Preberi
Bukovi ostrigarji z zeliščno omako
Bukovi ostrigarji z zeliščno omako

Za zeliščno omako umijete in posušite zelišča. Vse sestavine sesekljajte na drobno. Vse skupaj zmešate s kislo smetano in postavite na hladno….

Preberi
Puranji fileji s šitaki v smetanovi omaki
Puranji fileji s šitaki v smetanovi omaki

Gobe očistite, vendar ne umivajte. Narežite na lističe ali na kose. Olupite čebulo in jo sesekljajte. Očistite papriko in narežite na kocke….

Preberi
File smuča s šitaki
File smuča s šitaki

Sezam in sečuanski poper na hitro popražite brez dodatka olja. Odstavite in primešate koriander in morsko sol. Vse skupaj na drobno zmeljite. …

Preberi
Šampinjoni na žaru
Šampinjoni na žaru

Šampinjone očistite s papirnato brisačko in jim odrežete peclje. Timjanu, rožmarinu in peteršilju odstranite vejice in vse drobno nasesekljajte. …

Preberi
Šampinjonov namaz
Šampinjonov namaz

Za namaz najprej očistite šampinjone in jih drobno nasesekljajte in pokapljajte z limoninim sokom. …

Preberi